10e editie schoolvolleybaltoernooi

Eindelijk weer kunnen volleyballen in onze eigen sporthal.

Wij hebben hier lang naar uitgekeken: eindelijk kunnen wij in onze mooie, nieuwe sporthal het Wolderhuus weer lekker volleyballen met alle kinderen van de basisscholen in de Wolden! 

Woensdag 6 maart waren de kinderen van groep 5 en 6 aan de beurt. Het was wederom een groot succes met 16 teams en 90 kinderen van allerlei verschillende scholen uit de Wolden. De winnaar bij groep 5 was het team De droge knakworstjes van IKC Het Groene Hart. Bij groep 6 was de winnaar het team de pinquin met de kroon’ van CBS De Heidevlinder. Wij zijn trots op de kinderen die allemaal zo sportief samen gesport hebben. Langs deze weg willen we alle (groot)ouders en begeleiders bedanken voor het coachen, dan wel het aanmoedigen.

Ook een dikke dankjewel voor alle scheidsrechters en de mensen van de kantine van het Wolderhuus. Beheerder Luuk de Weerd heeft ons goed geholpen bij het organiseren. De ranja kregen de kinderen gratis via zijn sponsor Horecagroothandel Bidfood uit Emmen. Aan het eind van het toernooi kregen alle kinderen overheerlijke mandarijnen van Zwerver-Loos AGF uit Zuidwolde. Elke dinsdag staat Marko met zijn kraam in Zuidwolde op de markt. Het was weer een feest om alle kinderen zo enthousiast en blij te zien.

Wij kijken uit naar volgende week woensdag als we met de groepen 7 en 8 gaan volleyballen. De wethouder van Sport van gemeente De Wolden zal die middag een welkomspraatje houden voor alle kinderen. Groep 7 en 8 van de basisscholen gaan dan de sportieve strijd met elkaar aan. Het wordt vast weer een geslaagde dag.

Ben je enthousiast en nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan met je team. Er is nog plek!! Ook publiek is van harte welkom. Er is voldoende plek op de tribune en na afloop kun je heerlijk eten en drinken in de kantine. Tot de 13 maart!!

Direct naar: