Overige activiteiten

Chocolade-actie: Ieder jaar houden we een chocolade-actie om wat extra geld voor de club in te zamelen. We hopen natuurlijk dat alle leden meedoen. Ieder lid krijgt een lijst om chocolade te verkopen aan bijvoorbeeld vrienden, familie, buren of  je collega’s. De chocolade-actie vindt meestal in maart plaats. 

Rabo ClubSupport: Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpt de Rabobank verenigingen met de jaarlijkse Rabo ClubSupport. Leden van de Rabobank kunnen ieder jaar rond september op hun favoriete (sport)club stemmen. 

Marius Tonckensfonds: Voor zijn overlijden heeft voormalig burgemeester Marius Tonckens uitgebreid op papier gezet wat zijn wensen betreft zijn vermogen waren. Dit testament heeft het Marius Tonckensfonds in het leven geroepen. Ieder jaar kunnen we als club een aanvraag voor bijvoorbeeld nieuwe volleyballen of volleybalnetten bij de stichting indienen.