Geslaagd schoolvolleybaltoernooi

Topdagen. Dat waren het, de twee woensdagen van het schoolvolleybaltoernooi 2023.

Op woensdag 8 maart waren er 20 teams uit groep 5 en 6 die streden om de beker. Deze teams kwamen van 8 scholen uit Zuidwolde, de Wijk, Ruinerwold, Alteveer, Kerkenveld, Veeningen en Drogteropslagen. De winnaar van groep 5 is ´Vreemde aardappelen´ van IKC De Horst uit de Wijk geworden. Bij groep 6 waren er 2 poules. De finale ging tussen Groene Hart 6B1 en de Volleyknallers van de Heidevlinder. Een hele spannende finale die uiteindelijk gewonnen werd door de Volleyknallers van De Heidevlinder.

Op woensdag 15 maart was het de beurt aan de kinderen van groep 7 en 8. Het was wederom een groot succes met 23 teams en 125 kinderen van scholen uit Zuidwolde, De Wijk, Ruinerwold, Alteveer, Kerkenveld, Veeningen en Drogteropslagen. De winnaars bij groep 7: Dynomino’s van De Heidevlinder. Bij groep 8 ging de finale tussen Team Smash (Het Groene Hart) en Groene Hart 8B1, met Team Smash als uit eindelijke winnaar. Een hele dikke dank je wel voor de 10 scheidsrechters. Het was weer heerlijk om al die enthousiaste kinderen en ouders te zien! Kijk voor de foto’s in ons fotoalbum. 
 
Ben je enthousiast geworden over volleybal? Kom 3 x meetrainen op donderdag om 17:30 in de opblaashal! Stuur hiervoor een mailtje naar info@vcz-zuidwolde.nl
 

Direct naar: